потребителско име: парола: запомни ме

Забравена парола? | Помощ

 Утвърдени отстъпки

Всеки ден - отстъпка от
върху всички предложени ястия и напитки

» Всеки работен ден, с нашата планирана доставка за Обяд или Вечеря, Вие поръчвате с отстъпка и се храните на ниски цени. Извъшваме доставкатa на поръчката между 11:00 и 13:00 часа за Обяд и между 17:00 и 18:30 часа за Вечеря.
И още - безплатни опаковки за ястията във Вашата поръчка.
Научете повече тук.

Програма "Лоялен Клиент" от Клуб на Майстора

» Уважаеми клиенти, на Вашето внимание представяме програмата "Лоялен Клиент", с която ще оптимизирате дневните си разходи и ще се храните по-евтино с ваучер за -16.66% отстъпка при поръчка от сайта на ресторанта или по телефона.

» Програмата е насочена към всички наши клиенти, които харесват и оценяват това, което правим, за да доставим поръчката им топла, вкусна, свежа, чиста и на време.

» За да бъдете част от групата по програма "Лоялен Клиент", трябва да отговаряте на някои критерии, съобразени със статистическите данни от вашите поръчки. Когато са изпълнени всички условия, ваучера за отстъпка ще бъде изпратен на имейла от регистрацията Ви или предаден лично от нашия куриер.

» Условието да бъдете включени в програма "Лоялен Клиент" е да осъществите 10 поръчки към нас. Системата ще анализира автоматично Вашите поръчки, и ще Ви даде правото да бъдете част от програмата.

» Предимствата, които ползвате са:
   » Поръчвате с отстъпка от (-16.66%).
   » Вашата поръчка ще е с приоритет пред всички останали.
   » Ползвате безплатна доставка до адреса в зависимост от района, в който поръчвате. Научете повече тук.

» Важно! Ако в рамките на 180 календарни дни (6 месеца), от последната Ви поръчка, системата не отчете заявена услуга за доставка на храна, автоматично ще загубите правата си по програмата. За да можете да участвате отново, ще трябва да изпълните отначало условията, описани по-горе.

Класическа поръчка с доставка "Класик"

» За тези, които не обичат да планират.
» Всички услуги и функции в сайта са активни.
» Няколко начина да се храните с по-ниски цени.
   » Ползвате Отстъпка при поръчка онлайн.
   » Услугата Бонус.
   » Функцията Покани приятел.
   » Услугата Фирмено хранене.
   » Безплатна доставка в зависимост от района, в който поръчвате. Научете повече тук.

Подарък - лична Касичка с бонуси

» Всеки регистриран потребител в Клуб на Майстора получава подарък спестовна Касичка за бонуси със заредени 2 лева в нея.
При всяка Ваша осъществена поръчка, ние ще добавяме бонус в касичката Ви, равен на 5% от цената на поръчката Ви.
» Вашата Касичка може да побере сума, не по-голяма от 10 лв.
Ако Касичката Ви е препълнена с бонуси, използвайте сумата, намалете сметката си и започнете да спестявате отново.
Забележка:
» Сумата от бонуси се използва наведнъж при поръчка! Няма опция да използвате само част от спестените си пари.
» Използвайте бонусите не по-късно от 10 дни след последната си поръчка.
» Ако разликата между последната Ви поръчка и новата е повече от 10 дни - Касичката автоматично ще бъде занулена. Ще започнете да спестявате отново още веднага с новата си поръчка.
» Ако разликата между последната Ви поръчка и новата е по-малко от 10 дни - Спестената сума се запазва и увеличава според поръчките Ви, Валидността на касичката се удължава с нови 10 дни веднага при изпращането на поръчката.

Допълнителни бонуси в Касичката

» С използването на бутона - " Покани приятел " - се открива възможност за допълнителни средства във Вашата касичка. Научете повече тук.

Малък подарък, но от сърце, всеки ден!

» На всеки регистриран потребител в Клуб на Майстора се предоставя безплатен ваучер-комплимент. Ще можете да го използвате само при поръчка тип ``Класик`` и сума на поръчаното не по-малка от 10 лева. При тези условия ще можете да си изберете един от малките ни подаръци, предоставени безплатно за Вас. Ще видите полето за въвеждане на ваучера на последната страница, преди изпращането на поръчката към нас.
» Ако сте регистриран потребител на сайта, на имейла си вече сте получили своя ваучер-комплимент.