Въведeте имейл:  Мобилен:

Ще изпратим паролата Ви на този имейл!

потребителско име: парола: запомни ме

Забравена парола? | Помощ

потребителско име: парола: запомни ме

Забравена парола? | Помощ

Фирмено хранене

» Оптимизирайте дневните си разходи.

» Планирайте храненето си през работната седмица.

» Възможност за изпълнение на меню по Ваш вкус.

   Шарена Солница предлага фирмено хранене за служители на фирми, предприятия или офиси по предварително съгласувано и одобрено седмично или месечно меню с включена отстъпка на предложените ястия и напитки.

   За осъществяване на доставките на храна и хранителни продукти и приготвянето на ястията ние разполагаме с модерно оборудвана база, отговаряща на всички изисквания по Закона за храните и внедрена НАССР система за контрол, гарантираща безупречно качество на предлаганата храна. Ястията се приготвят при отлично ниво на хигиена във всеки съпътстващ етап от производството. Кулинарният екип натоварен с тази отговорна задача е с дългогодишен опит в областа на обществено хранене. Представяме протокол и декларация за качеството на храната при доставката.

   Планирайте храненето си. Когато ви се налага да бъдете на място, където не може да го осигурите, Шарена Солница е Вашата кухня. Ще приготвим и доставим за Вас топли и вкусни домашни ястия. Така винаги ще се храните с качествена храна и няма да посегнете към лесно достъпните сладки и солени закуски. Доставете необходимата енергия на организма си, бъдете жизнени и работоспособни, пестете времето си.

Ако имате интерес към услугата, пишете ни: mykitchen.pernik@gmail.com,
или се обадете на нашите телефони: 0898-297-653, (076) 67-35-36